Loading...
  • Start curs

    21 martie
  • ANI EXPERIENŢĂ

    Peste 15 Ani
  • Locația

    str. 31 August 1989, 101
  • Durata

    8 Săptămâni

Pentru cine sunt cursurile

Making value for you

Morbi tincidunt ipsum nec tristique mollis nulla libero fermentum id ligula diam arcu.

Improving skills

Morbi tincidunt ipsum nec tristique mollis nulla libero fermentum id ligula diam arcu.

Communicate with the experts

Morbi tincidunt ipsum nec tristique mollis nulla libero fermentum id ligula diam arcu.

Curs
Dicție Copii

Cursul este conceput pentru copii de la 10 ani şi adolescenţi şi oferă
cele mai noi metode de exersare a elementelor dicţiei prin joc şi comunicare .

Curs
Dicție Adulți

Cursul se adresează celor pentru care calitatea vorbirii este deosebit de importantă şi doresc să investească în imaginea lor.

Curs Dicţie
Individual

Cursul este structurat astfel încât tu și vorbirea ta să fiţi în centrul atenției !!!

Curs Dicție Jurnaliști Radio,TV

Cursul se adresează oamenilor pentru care vorbirea în public reprezintă o meserie: prezentatori radio/tv, reporteri, voice-overi, oameni de P.R.

Trainer Dicţie

Dana Ciobanu
actriţă, jurnalistă, fondator şi trainer de dicţie DialogBAR

Experiența mea în calitate de actriță de teatru, film și moderator de televiziune m-a ajutat să înțeleg că VOCEA este cea care ascunde energie, emoție, viziune şi profunzime. Valoarea vine din felul CUM spui, nu neapărat CE spui.

Dicția, tonalitatea, intensitatea şi modulaţiile vocii! Asta face diferența dintre un mesaj asumat, puternic, care influențează și își atinge scopul și un mesaj confuz, lipsit de intensitate şi valoare emoțională!

Ani de zile am încercat să jonglez cu vocea. Spectacole, filme, radio şi televiziune, ştiri şi divertisment, spoturi sociale şi comerciale, dublaje şi voice-over de orice fel. Ce spui dacă te-aș învăța și pe tine micile secrete în arta vorbirii ?

Studii

1991 - 2003, Liceul teoretic român-francez „ Gh.Asachi”, or.Chişinău.

2003 - 2004, USM, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

2004 - 2008, AMTAP, Specialitatea Actor Teatru Cinema.

Experienţa profesională

1996 - 1997 - TVM, moderator emisiune pentru copii ”De la mic la mare”

1998 - 1999 - Radio Naţional, Semnal Junior, moderator radio

2003 - 2005 - Profesor de limba româna pentru alolingvi, Centrul Lingvistic

2004 - 2009 - Redactor Prezentator Ştiri Radio 7

2005 - 2009 - Redactor Prezentator Ştiri Nashe Radio

2005 - 2009 - Redactor Prezentator Ştiri Love Radio

2008 - 2017 - Actriţă la Teatrul „Eugene Ionesco”

2008 - 2013 - Actriţă şi co-fondatoarea Teatrului Mic din Chişinău

2009 - 2011 - Prezentator Stiri JurnalFM

2012 - 2014 - Actriţă Teatrul Ginta Latină

2009 - 2017 - Editor Prezentator Ştiri Jurnal TV

2009 - 2017 - Voice Over Ştiri Jurnal TV

Din 2016 - Actriţă Teatrul Geneza ART

Din 2017 - Prezentator TVR Moldova

Filmografia

2017 Premiul Nobel, regizor Ciprian Mega, (Ea), genul Drama

2016 Ultima zi din Mai, regizor:Igor Chistol, (Mama), genul: Dramă

2016 The Sofa, regizor: Iulia Puica, ( Betty), genul: Comedie

2016 Resentment, regizor: Natalia Shaufert, (Galina), genul: Dramă

2015 The Fall, regizor: Vlad Bolgarin, (sotia) genul: Comedie/Dramă

2015 Flutulus, regizor Igor Sadovski, (Mama), genul: Dramă

2014 Ecouri, regizor: Dumitru Grosei, (Dana), genul : Dramă ( Selectat la Cannes 2015, selectia noncompetitiva)

2014 In the sidecar, regizor: Mircea Bobână, (Rodica), genul: Dramă

2013 11:30, regizor: Nicu Negară, (Simona), genul: Dramă

2010 The scar, regizor: Stefan Babără, (Maria), genul: Dramă

2008 Nunta în Basarabia, regizor: Nap Toader, genul: Dramă

Premii şi nominalizări

2014 Premiul cel mare - Cea mai bună Actriţă Festivalul Internaţional de Film „Toamna de Aur”, Chişinău 2014

2015 nominalizare - Best Actress - BUCHAREST SHORTCUT +CINEFEST;( pentru rolul Mamei, filmul Flutulus, regizor Igor Sadovski)

2015 nominalizare - Best Actress - Ouchy AWARDS. Switzerland (pentru rolul Mamei, filmul Flutulus, regizor Igor Sadovski)

2016 Premiul Pentru cea mai buna Actrita de Film - revista VIP MAGAZIN

2017 Premiul pentru cel mai bun rol feminin, Gala Premiilor UNITEM (rolul Mihaela,spectacolul „Invitatie la Vals”, regie Daniela Burlaca

2018 Premiu pentru cel mai bun rol feminin secundar, Gala Premiilor UNITEM ( rolul Femeia 1, spectacolul „Gardenia”, regie Daniela Burlaca)

Mai puțin

Te aștept la DIALOG BAR daca eşti interesat să cunoști

Dicţia şi comunicara verbală,non-verbală sau empatică

Voice-over Radio şi TV

Cursuri de dicție

  De 2 ori pe săptămână
  150 / lună

Curs Dicție Adulți

Cursul de Dicţie şi Comunicare Adulți se adresează celor care înţeleg că abilitatea de a vorbi este una dintre cele mai importante capacităţi care trebuie dezvoltate.
Aceasta îţi poate determina succesul în carieră, capacitatea de a dezvolta o afacere sau chiar relaţiile cu prietenii și familia.
Vei deveni o personalitate convingătoare, în funcţie de interesul și aria ta profesională.
Aici vei învăţa arta vorbelor bine spuse, prin:

însuşirea rostirii corecte a sunetelor dintr-un cuvânt
găsirea ritmului, intonaţiei, modulaţiilor vocii
găsirea volumului şi frazării potrivite
transmiterea emotiei potrivite prin voce

Știu cum să te fac să ieşi din zona ta de confort şi să-ţi depăşeşti propriile limitele
Durata cursului: 12 săptămani
Durata unei sesiuni: 1h
Orele au loc de 2 ori pe săptămână
Grupul este compus din maxim 5 adulţi !!!
  Program Individual
  Preț Individual

Curs Dicție Individual

Cursul de Dicție şi Comunicare Individual este structurat astfel încât tu și vorbirea ta să fiţi în centrul atenției.
Toate cursurile sunt personalizate și adaptate conform necesităților tale în vorbire.
Cursul de Dicție Individual este pentru tine dacă:

ai necesități specifice care au nevoie de rezolvare particulară
îți dorești atenție deplină și timp doar pentru tine
înveți mai ușor individual decât în grup
îți dorești flexibilitate în desfășurarea ședintelor de curs.

Durata unei sesiuni: 1h
Pachetul minim de sesiuni este de 10 ore.
  08:10 Am : 10:10 Am
  UI, UX

Curs Dicție Adulți

Cursul de Dicţie şi Comunicare este dedicat copiilor de la 10 ani, adolescenţilor şi adulţilor.
  08:10 Am : 10:10 Am
  UI, UX

Curs Dicție Adulți

Cursul de Dicţie şi Comunicare este dedicat copiilor de la 10 ani, adolescenţilor şi adulţilor.
  De 2 ori pe săptămână
  100 / lună

Curs Dicție Copii

Laboratorul de dicție și comunicare este dedicat copiilor de la 10 ani și adolescenților care își doresc să atingă superlativul în vorbire, prin dicție,creativitate și încredere în forțele proprii !
Laboratorul de dicție și comunicare organizat de DialogBAR propune un program de dezvoltare personală pentru copii, prin tehnici de rostire creativ-expresive, exerciții de dicție, pronunție și interpretare.
Jocurile de improvizaţie la care vor lua parte vor fi menite să le dezvolte memoria, atenţia şi viteza de reacţie.
Cursul este dedicat copiilor de la 10 ani și adolescenților care își doresc să atingă superlativul în vorbire și să îmbunătățească:

dezinvoltura şi claritatea verbală
dicţia
creativitatea şi spontaneitatea
gestionarea eficientă a emoţiilor
încrederea în forţele proprii

Durata cursului: 12 săptămani
Durata unei sesiuni: 1h
Orele au loc de 2 ori pe săptămână
Grupul este compus din maxim 5 copii !!!
  De 2 ori pe săptămână
  150 / lună

Curs Jurnalişti Radio / TV

Acest curs este adaptat pentru jurnaliştii începători/ profesionişti care întâmpină dificultăţi de vorbire,dicţie pe parcursul procesului de lucru.

Durata cursului: 8 săptămani
Durata unei sesiuni: 1h
Grupul este compus din maxim 5 adulţi !!!

Cursul este săptămânal,1h30 durata unei ore de dicție.

Testimonials

VEZI CE SPUN PARTICIPANȚII NOȘTRI

Am mai avut încercări de a-mi corecta vorbirea în public, dar acestea nu s-au soldat cu succes. Ultima dată mi s-a spus că nu voi reuși să-mi sonorizez materialele la care lucrez pentru că aș avea mai multe probleme de dicție. M-am aventurat să-mi corectez singură dificultățile ...

de articulare, dar în lipsa unui specialist, doar am întărit alte defecte de vorbire. Dana mi-a demonstrat că îmi stă în putere să rezolv dificultățile in vorbire, iar un prim pas spre aceasta, este să aleg exercițiile potrivite pentru mine. Să nu înghit vocalele, să nu prăbușesc finalurile cuvintelor, să dozez aerul pe fiecare cuvânt - aceste sfaturi, dar și accentul ei frumos românesc, face din Dana un profesor de dicție veritabil.

Marina Gorbatovschi
jurnalistă

Marcela Zămosteanu
jurnalistă

Am avut imensa plăcere și fericita ocazie să iau lecții de dicție de la admirabila d-na Dana Ciobanu. Dezvoltând un proiect video pe platformele rețelelor sociale, am sesizat din primele clipe că voi avea nevoie de ajutor în ceea ce ține de dicție. Așadar, am luat în calcul mai multe opțiuni ...

, însă, primind o recomandare de la un prieten de încredere, am hotărât să îmi încerc norocul cu lecțiile d-nei Ciobanu. Am început cursul fără mari expectative, însă metodele de predare aplicate, carisma personală și profesionalismul ireproșabil m-au lăsat convinsă că nu aș fi putut face o alegere mai bună în recrutarea profesorului. Sincer vorbind, am sesizat schimbări esențiale în dicția mea foarte repede și, deja, la finalul cursului, am reușit să ajung la rezultate impresionante, chiar și peste măsura propriilor așteptări! În cazul meu, această experiență a fost de mare succes. Anume din această cauză, recomand cu mare căldură cursul doamnei Ciobanu care, datorită experienței sale impunătoare și talentului sau didactic va face minuni cu dicția Dumneavoastră!

Valentina Gheorghiță
fotograf, travel vlogger

Pozele Noastre

Tarifele Noastre

CURS ÎN GRUP
150 euro / lună
Durata cursului: 12 săptămani
Durata unei sesiuni: 1h
Orele au loc de 2 ori pe săptămână
Grupul este compus din maxim 5 adulţi !!!
Aplică
CURS COPII
100 euro / lună
Durata cursului: 12 săptămani
Durata unei sesiuni: 1h
Orele au loc de 2 ori pe săptămână
Grupul este compus din maxim 5 copii !!!
Aplică
CURSUL VOICE-OVER
150 euro / lună
Durata cursului: 8 săptămani
Durata unei sesiuni: 1h
Orele au loc de 2 ori pe săptămână
Grupul este compus din maxim 5 adulţi !!!
Aplică

Înregistrează-te acum